Subota, 10/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
10/09Olimpik Marselj vs Lil1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/09/2022 08:43
Jedan od najzanimljivijih mečeva za vikend se igra na \"Velodromu\" gde će fudbaleri Marseja ugostiti Lil. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Marsej

Fudbaleri Marseja igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju Lige 1, a najbolje nam to govori i podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i neprikosnoveni PSŽ.
Do sada je tim sa Velodroma odigrao šest mečeva u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala i ostvario pet trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu su izabranici Igora Tudora koji radi sjajan posao na klupi ovog tima slavili na gostovanju kod Oskera, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Lil

Što se tiče Lila, ovaj tim na startu šampionata igra sjajno u gostima, ali jako loše na domaćem terenu.
Sećamo se svi onog katastrofalnog poraza od PSŽ-a kada je bilo čak 1:7, a ni u prošlom meču na svom terenu se popularne Doge nisu proslavile pošto su poražene od Nice, kada je bilo 1:2.
Ipak, u prošlom kolu je šampion Francuske od pre dve sezone slavio na veoma teškom gostovanju kod Monpeljea, a taj duel je završen rezultatom 1:2, nakon čega se Lil nalazi na šestom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirane ekipe na tabeli.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan veoma interesantan duel u kome prednost ipak dajemo domaćoj ekipi koja igra sjajno na svom stadionu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.