Subota, 10/09 - Fudbal, Italija, Serija A
10/09Sampdorija vs Milan1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
09/09/2022 08:50
Ovo kolo italijanskog šampionata nam donosi dosta uzbudljivih susreta, a jedan od njih se igra u Đenovi gde će Sampdorija dočekati Milan. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Sampdorija

Iako je Sampdorija na domaćem terenu već uspela da odoli Juventusu i Laciju, mora se priznati da ova ekipa generalno igra dosta loše ove sezone, a to nam najbolje potvrđuje i podatak da se Đenovljani trenutno nalaze na osamnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Do sada je Sampa odigrala pet mečeva u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala i dva puta remizirala uz tri poraza.
U prošlom kolu su Đenovljani poraženi na gostovanju kod Verone kada je bilo 2:1.

Milan

Kao što smo već dosta puta napomenuli, Rosoneri su prošle sezone mimo svih očekivanja došli do titule šampiona Italije, a isto bi Zlatan Ibrahimović i drugari da ponove i ove sezone.
U prošlom kolu su izabranici Stefana Piolija ostvarili veoma važan trijumf u gradskom derbiju protiv Intera, a taj duel je završen rezultatom 2:3.
Ipak, Rosoneri su u Ligi šampiona samo remizirali na gostovanju kod Salcubrga, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1, pa je sigurno da je na gostovanju u Đenovi pobeda imperativ.

Naš predlog

Iako je Sampa već uspela da odoli na svom terenu daleko kvalitetnijim rivalima, mišljenja smo da će Milan bez većih problema slaviti na ovom gostovanju pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.