Nedelja, 11/09 - Fudbal, Španija, La Liga
11/09Real Betis vs ViljarealDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
09/09/2022 08:57
Jedan od najzanimljivijih mečeva petog kola španske La Lige se igra u Andaluziji gde će fudbaleri Betisa ugostiti Viljareal. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Betis

Fudbaleri Betisa igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova.
U prva tri kola Andalužani su ostvarili isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je Betis nažalost poražen na gostovanju kod Real Madrida, u kom se sasvim sigurno ova ekipa nije obrukala, pošto je krajnji rezultat tog susreta bio 2:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Betis odigrao dva susreta kao domaćin i ostvario isto toliko trijumfa.

Viljareal

Poput Betisa, i fudbaleri Viljareala igraju fantastično ove sezone, a trenutno se popularna "žuta podmornica" nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova.
Ono što bez ikakve sumnje treba napomenuti je podatak da su izabranici Unai Emerija jedina ekipa u prvenstvu koja do sada nije primila nijedan gol, a u prošlom kolu je nekadašnji osvajač Liga Evrope na svom terenu demolirao Elče, u meču koji je završen rezultatom 4:0.
Na strani je do sada Viljareal odigrao tri meča i ostvario dva trijumfa i jedan remi.

Naš predlog

Oba tima igraju sjajno ove sezone i sigurno je da će i Betis i Viljareal učiniti sve da dođu do nove pobede, a sve to nam obećava golove na obe strane, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.