Ponedeljak, 12/09 - Fudbal, Španija, Segunda
12/09Eibar vs GranadaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
09/09/2022 10:27
Španska Segunda se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između dojučerašnjih prvoligaša, Eibara i Granade. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Eibar

Posle nekoliko veoma uspešnih sezona u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, fudbaleri Eibara su nažalost prošle sezone ispali u niži rang.
Svakako da će primarni cilj biti ekspresan povratak u društvo najboljih, a kako sada stvari stoje, utisak je da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa dosadašnji partijama Eibara, i pored poraza u prošlom kolu od Leganesa, kada je bilo 2:1.
Trenutno se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo tri boda u odnosu na vodeći Albasete.

Granada

Granada je pre samo dve godine izborila istorijski plasman u Ligu Evrope, gde je ovaj tim dogurao čak do četvrtfinala, međutim, samo sezonu posle toga Granada je napustila najkvalitetniji rang španskog fudbala, što je bilo veliko iznenađenje za sve ljubitelje fudbala na Pirinejima.
Svakako, poput Eibara, primarni cilj će biti ekspresni povratak u La Ligu, a trenutno se Granada nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Albasete.

Naš predlog

I jedni i drugi će ovde žarko želeti da dođu do trijumfa kojim bi se još više približili prvom mestu na tabeli a sve to nam može doneti golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.