Nedelja, 11/09 - Fudbal, Španija, La Liga
11/09Elche vs Atletik BilbaoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
09/09/2022 17:16
Domaćinu nikako da krene, a i gosti su neprijatno iznenadili u prošlom kolu. Okršaj Elčea i Atletik Bilbaoa igra se u nedelju u 16.15.
Elče

Domaćin je u prva četiri kola osvojio samo jedan bod. Bilo je to u duelu sa Almerijom na svom terenu, dok su u preostala tri duela sa terena izlazili pognutih glava. Protiv Almerije su i dali jedini gol u prvih 360 minuta igre, pošto u mečevima sa Betisom, Sosijedadom i Viljarealom nisu uspeli da zatresu mrežu rivala. Jesu ove tri ekipe znatno jače od Elčea, ali ako žele da opstanu u eliti fudbaleri ovog tima moraće da osvajaju bodove u u duelima sa timovima koji su kvalitetniji, pošto je malo onih, ako ih ima, koji su igračni inferiorniji od Elčea. Ipak, ovaj tim je za poštovanje, kada su, sasvim nenadano, pre dve godine ušli u elitu, smatralo se da će brzo nazad u Segundu, ali su oni već dve godine uspevali da izbegnu takav scenario, pa zašto ne bi i treći put?

Bilbao

Baskijci su bili sasvim solidni u prva tri kola. Posle pomalo neočekivanog remija sa Majorkom na svom San Mamesu usledile su pobede nad Valensijom kući i Kadizom na strani, a onda, u prošlom kolu, potpuni šok, poraz od Espanjola u Bilbaou. Te bodove Baskijci će morati negde da nadoknade, a Elče je idelana prilika da se neutrališe neuspeh protiv Katalonaca. Ono što je zanimljivo, gol koji su primili protiv Espanjola bio je prvi ove sezone, pošto u prva tri kola golman Unai Simon nije imao priliku da vadi loptu iz mreže. Na treneru Valverdeu je da napravi pobedničku strategiju i da Bilbao započne novu seriju uspeha u duelu sa Elčeom.

Predlog

Imamo dve ekipe od kojih domaća retko daje, a gostujuća još ređe prima golove. Elče je postigao jedan u prva četiri kola, a Bilbao je toliko primio. Gledajući tako, gosti su favoriti, ali je domaći teren na strani Elčea i nama je najsigurnije igrati na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici CircusBet kvota iznosi 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.