Nedelja, 11/09 - Fudbal, Italija, Serija A
11/09Bolonja vs FiorentinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
09/09/2022 17:32
Domaći tim je u pauzi između dva kola smenio trenera, a ako izgubi, to bi mogao da uradi i gost posle ovog kola. Meč u Bolonji igra se u nedelju u 15 časova.
Bolonja

Moramo reći da se ne slažemo sa odlukom uprave Bolonje da uruči otkaz treneru Siniši Mihajloviću. Ne samo jer mislimo da se radi o odličnom stručnjaku, koji je ostao veran klubu i pored svim muka koje su ga snašle, već i zbog toga što smatramo da Bolonja nije toliko loše započela sezonu. Jesu bez pobede u prvih pet kola, ali su izgubili samo od Lacija i Milana i to na strani. Protiv Verone, Salernitane i Specije su igrali nerešeno, i verovatno su ti remiji više napakostili Mihajloviću nego porazi od dva velikana. Drugi problem sa kojim se Bolonja susretala je efikasnost. Naime, ovaj tim je postigao pet golova u prvih pet kola, a svih pet je, verovali ili ne, postigao Marko Arnautović. Austrijski reprezentativac je prvi strelac Serije A u ovom momentu, ali to njegovom timu nije mnogo pomoglo. Ukoliko žele beg sa dna, moraće u strelce da se upisuju i drugi fudbaleri.

Fiorentina

Ni u Firenci nisu zadovoljni dosadašnjim učinkom u prvenstvu mada imaju jednu pobedu. Premalo je to za tim koji je planirao da bude u vrhu tabele i dobro se pojačao ovog leta. Viola je pobedila samo Salernitanu u prvom kolu, i to uz mnogo sreće u poslednjim sekundama, a onda je u naredna četiri kola tri puta igrala nerešeno i izgubila u Udinama. Najveći problem je postizanje golova, na ta četiri meča su to uradili samo jednom, u remiju sa Juventusom, kada je Luka Jović promašio jedanaesterec. Da sve bude gore, Fiorentina je u četvrtak totalno razočarala u prvom kolu Lige konferencija, na svom terenu su igrali 1:1 protiv letonske ekipe RFS. Duel na stadionu Renato Dalara u Bolonji je poslednja prilika za trenera Vićenca Italijana, a ukoliko Fiorentina izgubili, možda ne sačeka na klupi drugo kolo Lige konferencija.

Predlog

Susret je veoma važan za oba tima, ne zna se ko je u lošijem momentumu, da li Bolonja ili Fiorentina. Domaćin je već smenio trenera, a isto se sprema i kod gosta. Očekujemo tvrd meč i malo golova na Renato Dalari, a naš predlog je 0-2 gola. Za ovu igru koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.