Ponedeljak, 12/09 - Fudbal, Grčka, Super League
12/09PAOK vs LamiaPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
11/09/2022 00:42
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel grčkog šampionata, a ovog puta izbor je pao na duel između PAOK-a i Lamije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
PAOK

Fudbaleri PAOK-a su imali zapažen učinak prošle sezone u Ligi konferencija, međutim, ovog puta će primarni cilj biti titula šampiona Grčke, iako će to biti pakleno težak zadatak, s obzirom da je poznato da je Olimpijakos glavni favorit.
Nakon tri odigrana susreta se tim iz Soluna nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Panatinaikos, koji za sada ima maksimalan učinak.
U prošlom kolu je PAOK remizirao na teškom gostovanju kod Arisa, a taj meč je završen bez golova.

Lamija

Što se tiče Lamije, treba biti realan pa priznati da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
Naime, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi u donjem delu tabele, preciznije na dvanaestom mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda.
U prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Asterasa u jednom ne previše interesantnom susretu koji je završen bez golova, dok je Lamija pre toga takođe odigrala meč bez pobednika i to na gostovanju kod Janjine.

Naš predlog

Mišljenja smo da se ovde pitanje pobednika uopšte ne postavlja pošto je PAOK daleko kvalitetnija ekipa.
Mišljenja smo da će ekipa iz Soluna od samog starta krenuti silovito ka golu rivala zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.