Ponedeljak, 12/09 - Fudbal, Srbija, Superliga
12/09Javor Ivanjica vs Radnik Surdulica1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/09/2022 12:45
Ivanjičani ušli u neočekivanu krizu i bez pobede su na poslednjih pet mečeva. Radnik dočekuju u ponedlejak u 16 časova.
Javor

Pravi rolerkoster je u pitanju kada gledamo rezultate ekipe Javora, povratnika u elitni rang srpskog fudbala. Ovaj tim je izgubio na startu od Partizana na svom terenu kraj Moravice, ali je onda vezao pet utakmica bez poraza, sa tri pobede i dva remija. Probili su se u gornji deo tabele, a onda je stigla krizi, kao grom iz vedra neba. Četiri uzastopna poraza ima iza sebe ovaj tim, gubili su dva puta na svom terenu, oba puta minimalnim rezultatom, od kragujevačkog Radničkog i Kolubare, a tome su pridodali poraze u Beogradu protiv Crvene zvezde i Mladosti u Lučanima u prošlom kolu. Ponovo su se vratili u donju polovinu tabele, a njihov cilj je, ako je moguće, igranje u plej-ofu.

Radnik

Ako je Javor u krizi, šta tek reći za Surduličane? Radnik je čvrsto na začelju tabele, jedini su tim bez pobede do sada, a u prvih deset utakmica osvojili su samo tri boda. Čak sedam poraza ima Radnik i tu ne pomažu nikakve promene trenera, kakve su u ovom klubu vrlo česte. Izgleda da je posle dosta stabilnih sezona ovog kluba u eliti stigla ona u kojoj će se grčevito boriti za opstanak, a kako sada stvari stoje, teško će ga i ostvariti. U pet prethodnih koal auzeli su jedan bod, tada su iznenadili Vojvodinu u Surdulici, bilo je 1:1, a poraženi su od Mladosti iz Lučana i Radničkog iz Niša pre, i Voždovca i Čukaričkog posle tog remija sa Novosađanima.

Predlog

Videćemo ko će pobediti i tako prekinuti dug niz bez trijumfa. Favorit je domaći tim, ipak je Javor izgledao mnogo bolje u ovih deset kola, a Radniku otaje nada da mogu preokrenuti sezonu u nekom od narednih kola. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.