Utorak, 13/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
13/09Viktorija Plzenj vs Inter1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
12/09/2022 16:40
Od utorka nas očekuju novih osam mečeva Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Plzena i Intera. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Plzen

Pre svega, treba istaći da je ogroman uspeh za ekipu Plzena plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Ipak, treba biti realan pa priznati da češki predstavnik neće imati šta da traži u ovoj grupi, pošto su pored njih tu još i Barselona, Bajern Minhen, ali i Inter koji im između ostalog i dolazi u goste u okviru jednog od prva dva meča drugog kola.
U prvom kolu je Viktorija doživela težak poraz na gostovanju kod Barselone, a taj duel na "Nou Kampu" je završen pobedom domaće ekipe od 5:1.

Inter

I pored dobre partije, Neroazuri su u prvom kolu poraženi na svom terenu od Bajerna iz Minhena, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Taj meč je došao u veoma nezgodnom trenutku za izabranike Simonea Inzagija, pošto je milanski gigant poražen nekoliko dana pre toga u gradskom derbiju od Milana, kada je bilo 3:2 za aktuelnog šampiona Italije.
Dosta teško je Inter osvojio tri boda i u subotu, pošto je ova ekipa na svom terenu golom u poslednjim trenucima regularnog toka savladala Torino sa 1:0.

Naš predlog

Na papiru je Inter daleko kvalitetniji rival, a treba reći i da Neroazuri nemaju prava na kiks ukoliko žele da ostanu konkurentni za poziciju koja vodi u narednu fazu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.