Utorak, 13/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
13/09Liverpul vs AjaksDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
12/09/2022 16:49
U utorak nas očekuje osam veoma interesantnih mečeva grupne faze Lige šampiona, a za vas smo analizirali duel koji će biti odigran na \"Enfildu\" gde će fudbaleri Liverpula dočekati Ajaks. Susret između ove dve ekipe je na programu u 21 čas.
Liverpul

Fudbaleri Liverpula ne liče na onaj tim iz prošle sezone, a to smo možda i najbolje videli u meču prvog kola Lige šampiona, kada je ova ekipa doživela katastrofalan poraz na gostovanju kod Napolija, a taj duel na stadionu "Diego Armando Maradona" je završen rezultatom 4:1.
Ništa lakši posao ne očekuje "Redse" ni u utorak kada im u goste dolazi Ajaks, koji poslednjih godina igra sjajno u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.
U poslednjem kolu Premijer lige, Liverpul je samo remizirao na gostovanju kod Evertona, kada nije bilo golova.

Ajaks

Što se tiče Ajaksa, tim iz Amsterdama je na najbolji mogući način otvorio ovogodišnje izdanje Lige šampiona, pošto su Dušan Tadić i drugari slavili na svom terenu protiv finaliste Liga Evrope, škotskog Rendžersa, a taj meč je završen sa ubedljvih 4:0.
Što se tiče holandskog šampionata, u ovom trenutku popularni "Kopljanici" zauzimaju prvo mesto na tabeli uz maksimalnih osamnaest bodova, a u prošlom kolu je Ajaks na svom terenu bez većih problema savladao Herenven, i to veoma ubedljivim rezultatom (5:0).

Naš predlog

Liverpul nema pravo na kiks, ali je sigurno da će imati šta da kaže i Ajaks koji igra fenomenalno na startu sezone.
Najrealnije je da će na meču na "Enfildu" i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.