Utorak, 13/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
13/09Porto vs Klub Briž1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
12/09/2022 17:10
Utorak nam donosi veoma zanimljivu ponudu za klađenje, a naravno, centralna stvar biće osam mečeva drugog kola Lige šampiona. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Porta i Klub Briža koji je zakazan za 21 čas.
Porto

Fudbaleri Porta nisu imali sreće u prvom kolu Lige šampiona, pošto su poraženi na gostovanju kod Atletiko Madrida, iako je rezultat bio 0:0 sve do prvog minuta sudijske nadoknade, kada je Atletiko došao u vođstvo.
Ipak, popularni Zmajevi su smogli snage da dođu do izjednačenja sa penala, ali je onda usledio pravi šok pošto je Grizman postigao gol u poslednjim sekundama utakmice i doneo veliko slavlje svim navijačima tima iz Madrida.
U Primeiri je Porto u prošlom kolu bez većih problema savladao Čavez na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Klub Briž

Što se tiče Klub Briža, belgijski predstavnik je na jedan sjajan način započeo svoje takmičenje u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, pošto je ova ekipa na svom terenu pomalo i neočekivano savladala Leverkuzen, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Taj trijumf će dosta značiti fudbalerima Briža na samopouzdanju, pošto bi belgijski šampion posle dosta vremena mogao da se uključi u borbu za plasman u nokaut fazu.
Što se tiče nacionalnog prvenstva, u prošlom kolu je Klub Briž slavio na gostovanju kod Searinga, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Utisak je da Porto ima dosta više iskustva kada su u pitanju ovakvi mečevi, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.