Utorak, 13/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
13/09Blackburn Rovers vs VotfordDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
12/09/2022 17:20
Pored utakmica Lige šampiona, u utorak je na programu i nekoliko veoma interasntnih mečeva iz Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Blekburna i Votforda. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Blekburn

Fudbaleri Blekburna igraju promenljivo na startu šampionata, a zanimljivo je da je ova ekipa na osam odigranih mečeva još uvek bez remija, pošto je u tom periodu ostvarila četiri trijumfa, ali i isto toliko poraza.
Trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na sedmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa na svom stadionu u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak pet golova, poražena od Bristola, pošto je taj meč završen rezultatom 2:3.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je sedmoplasirani tim na tabeli upisao dva trijumfa i dva poraza.

Votford

Fudbaleri Votforda će učiniti sve da se ove sezone vrate u najkvalitetniji rang engleskog fudbala, ali nema nikakve sumnje da će to biti izuzetno težak zadatak.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Votford remizirao na neugodnom gostovanju kod Roterhejma, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je šestoplasirani tim na tabeli odigrao četiri meča van svog terena i isto toliko puta remizirao.

Naš predlog

Blekburn igra po sistemu toplo-hladno, dok je Votford za sada ostavio nešto bolji utisak.
Ova ekipa do sada nema poraz na strani, i mišljenja smo da će se ta serija nepobedivosti produžiti i na ovom susretu, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.