Utorak, 13/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
13/09Bajer Leverkuzen vs Atletiko Madrid1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
12/09/2022 17:29
U utorak nas očekuje baš dosta sjajnih mečeva a jedan od njih je i svakako susret između Leverkuzena i Atletiko Madrida. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Leverkuzen

Fudbalerima Leverkuzena ne cvetaju ruže ove sezone, a to se najbolje videlo u dosadašnjem toku nemačke Bundeslige, pošto se popularni "farmaceuti" trenutno nalaze na katastrofalnom sedamnaestom mestu na tabeli, koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Što se tiče Lige šampiona, ni tu Bajer nije na najbolji mogući način započeo takmičenje pošto je u prvom kolu doživeo poraz na gostovanju kod Klub Briža, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Atletiko Madrid

Fudbaleri Atletiko Madrida nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, međutim kako vreme prolazi tako i izabranici Čola Simeoena pružaju sve bolje partije.
U prošlom kolu La Lige Atletiko je na svom terenu bez većih problema savladao Seltu, a taj duel je završen rezultatom 4:1.
Pre toga su "jorgandžije" upisale i svoj prvi trijumf u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, i to pošto su na svom terenu savladali Porto golom Grizmana u poslednjim sekundama utakmice.

Naš predlog

Mišljenja smo da će četa Čola Simeonea iskoristiti loš trenutak u kom se Leverkuzen nalazi i slaviti na ovom susretu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.