Sreda, 14/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
14/09Šahtjor Donjeck vs SeltikDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
13/09/2022 16:54
U sredu su na programu osam novih mečeva drugog kola Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Šahtjora i Seltika. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Šahtjor

Fudbaleri Šahtjora su do titule šampiona Ukrajine došli za zelenim stolom, pošto je poznato da je prvenstvo ove zemlje prekinuto još zimus.
Jedan od najtrofejnijih ukrajinskih klubova je na jedan sjajan način započeo takmičenje u Ligi šampiona, pošto je ova ekipa slavila na veoma teškom gostovanju kod Lajpciga, a taj duel je završen rezultatom 1:4, nakon čega se šampion Ukrajine nalazi na prvom mestu u grupi.
U prošlom kolu prvenstva je Šahtjor savladao Černomorec iz Odese, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Seltik

Prošle sezone je Seltik bez većih problema došao do titule šampiona Škotske, što je ovom timu između ostalog i donelo plasman u Ligu šampiona.
Deluje da je ovo grupa u kojoj bi škotski šampion možda i mogao da dođe do plasmana među šesnaest najboljih ekipa prvog kontinenta, ali nažalost, u prvom kolu je Seltik u Glazgovu poražen od aktuelnog šampiona Evrope, Real Madrida, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Kada je u pitanju škotski šampionat, u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim brojem bodova.

Naš predlog

Ekipa koja je uspela da postigne čak četiri gola na gostovanju kod Lajpciga svakako nije za potcenjivanje.
Sa druge strane, Seltik će ići na trijumf, ali smo ipak mišljenja da do njega neće doći, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.