Sreda, 14/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
14/09Maccabi Haifa vs PSŽUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
13/09/2022 17:00
U sredu nas očekuje nekoliko veoma interesantnih susreta, a jedan od njih se igra u Haifi, gde će Makabi ugostiti PSŽ. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Makabi Haifa

Fudbaleri Makabija su mimo svih očekivanja ove sezone došli do direktnog plasmana u Ligu šampiona, i to pošto su nakon velike drame eliminisali srpskog šampiona Crvenu zvezdu, nakon autogola Milana Pavkova u poslednjim trenucima revanša u Beogradu.
Bilo kako bilo, sigurno je da će šampion Izraela učiniti sve da ostavi što bolji utisak u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, a u prvom kolu je ova ekipa na gostovanju kod Benfike očekivano poražena, pošto je taj duel u Lisabonu završen rezultatom 2:0.

PSŽ

Uoči početka ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona se postavlja veliko pitanje, da li će Parižani konačno uspeti da dođu do toliko čekanog "ušatog" trofeja.
Prošle sezone je ovaj tim eliminisan od Real Madrida, koji je kasnije došao do titule šampiona Evrope, a ovog puta je sačuvana okosnica ekipe, koja ima samo jedan cilj, a to je da konačno dođe do Lige šampiona.
U prvom kolu su Parižani odigrali jedan dosta dobar meč i na svom terenu savladali italijanski Juventus, a taj duel na "Parku Prinčeva" je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Pitanje pobednika se ovde zaista ne bi smelo postavljati, a mišljenja smo da će nam ovaj duel u Haifi doneti i pregršt golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.