Sreda, 14/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
14/09Juventus vs Benfika1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/09/2022 17:39
Nakon utorka, i sreda nam donosi dosta zanimljivih mečeva u okviru drugog kola Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Juventusa i Benfike. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Juventus

Očekivali smo dosta više od Juventusa u ovogogodišnjem izdanju italijanske Serije A, međutim, da Juve ima dosta problema verovatno se videlo u prošlom kolu, pošto je ova ekipa mimo svih očekivanja samo remizirala na svom terenu protiv Salernitane, iako su gosti na poluvreme otišli sa dva gola prednosti.
Što se tiče Lige šampiona, u prvom kolu najkvatetnijeg evropskog klupskog takmičenja "Stara dama" je poražena na gostovanju kod PSŽ-a, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Benfika

Za razliku od Juventusa, Benfika je u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona ostvarila trijumf, ali se mora priznati da je tim iz Lisabona imao daleko lakši posao, pošto je na svom terenu ugostio Makabi iz Haife i bez većih problema slavio sa 2:0.
Što se tiče Primeire, u ovom trenutku se Benfika nalazi na prvom mestu na tabeli, uz maksimalnih osamnaest bodova, a u prošlom kolu jedan od najtrofejnijih portugalskih timova je slavio na gostovanju kod Famalikaa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Očekuje nas sasvim sigurno jedan neizvestan susret koji ne bi trebalo da nam donese puno golova, a nakon jedne očajne nedelje, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf Juventusa, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.