Sreda, 14/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
14/09Norič Siti vs Bristol Siti1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/09/2022 17:58
Pored mečeva Lige šampiona, u sredu je na programu i nekoliko susreta iz engleskog Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Noriča i Bristola. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Norič

Fudbaleri Noriča će učiniti sve da se ove sezone vrate u najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
U ovom trenutku se ovaj tim nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli koje između ostalog na kraju šampionata i donosi direktan plasman u Premijer ligu.
Nakon nekoliko nešto slabijih rezultata na početku prvenstva, Norič je na pet poslednjih susreta ostvario isto toliko trijumfa, što je jasan pokazatelj da forma ovog tima ide uzlaznom putanjom.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Koventrija, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Bristol

Što se tiče Bristola, svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovojstvo, a trenutno se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje, što će svakako biti i primarni cilj Bristola kada je ovaj šampionat u pitanju.
Na poslednjih pet mečeva četvrtoplasirani tim na tabeli je ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je Bristol odigrao sjajan meč na gostovanju kod Blekburna u kom je ova ekipa slavila sa 2:3.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno interesantan susret u kom ipak veću prednost dajemo domaćoj ekipi koja igra fantastično u poslednje vreme, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.