Četvrtak, 15/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
15/09Monako vs Ferencváros1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/09/2022 19:12
U četvrtak nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva u Ligi Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Monaka i Ferencvaroša. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Monako

Fudbaleri Monaka nisu na najbolji moguću način započeli ovaj šampionat, međutim, kako vreme protiče tako i klub iz kneževine pruža sve bolje partije.
Naime, sve je krenulo od trijumfa kod Nice na gostovanju, a nakon toga su izabranici trenera Klemana slavili protiv Crvene zvezde u prvom kolu Liga Evrope, i za kraj, u prošlom kolu Lige 1, Monako je u derbiju kola pobedio Monako rezultatom 2:1.
Eventualnim trijumfom na ovom duelu bi "kneževi" došli nadomak plasmana u nokaut fazu i to nakon samo dva kola.

Ferencvaroš

Što se tiče Ferencvaroša, ova ekipa je napravila pravi podvig u prvom kolu Liga Evrope, pošto je na svom terenu sa igračem manje savladala možda favorizovani Trabzon.
Taj duel je završen rezultatom 3:2, a ruku na srce treba reći da je Trabzon tri minuta pred istek regularnog toka došao do izjednačenja, ali je nakon intervencija VAR-a gol opravdano poništen.
Podatak za svaku pohvalu je da je mađarski šampion uspeo da postigne čak dva gola sa igračem manje.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, mišljenja smo ipak da je Monako veliki favorit na ovom duelu zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.