Četvrtak, 15/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
15/09Real Betis vs Ludogorec1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/09/2022 19:27
U četvrtak nas očekuje dosta zanimljivih mečeva u okviru Liga Evrope i Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Betisa i Ludogoreca. Meč između ove dve ekipe ja na programu u 21h.
Betis

Betis igra fenomenalno na startu ove sezone, a to će nam pre svega najbolje potvrditi podatak da je ova ekipa u dosadašnjem toku doživela samo jedan poraz u svim takmičenjima, i to na gostovanju kod aktuelnog šampiona Evrope, što je donekle bilo i očekivano.
U Ligi Evrope su Andalužani takođe krenuli trijumfalno, pošto su u prvom kolu slavili na nimalo prijatnom gostovanju kod Helsinkija, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
U prošlom kolu La Lige u jednom od derbija kola Betis je savladao Viljareal sa 1:0.

Ludogorec

Ludogorec je i prošle sezone bez većih problema došao do titule šampiona Bugarske, a sigurno je da će tim iz Razgrada i ovog puta biti glavni kandidat za naslov prvaka.
Nažalost, "luda šuma" ponovo nije uspela da dođe do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, ali sigurno je da će sve navijače ovog tima zadovovoljiti i učešće u Ligi Evrope.
U prvom kolu ovog takmičenja je Ludogorec napravio pravu senzaciju pošto je savladao italijansku Romu, a taj meč u Razgradu je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Iako je Ludogorec pružio sjajnu partiju u prvom kolu, mišljenja smo da će Betis bez većih problema doći do trijumfa na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.