Četvrtak, 15/09 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
15/09Jurgorden vs MoldeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
14/09/2022 19:52
U četvrtak nas pored Liga Evrope očekuju i mečevi u Ligi konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Jurgordena i Moldea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Jurgorden

Fudbaleri Jurgordena su u jednom trenutku imali jednu fenomenalnu seriju pobeda u švedskom šampionatu, ali je utisak da je ova ekipa u poslednje vreme malo pala u formi.
Trenutno se nekadašnji šampion Švedske nalazi na drugoj poziciji na tabeli, a na poslednjih pet susreta je tri puta slavio uz dva remija.
Što se Lige konferencija tiče, u prvom kolu grupne faze Jurgorden je remizirao na gostovanju kod Šamrok Roversa, a taj duel je završen bez golova.

Molde

Što se tiče Moldea, poznato je da ovaj tim uglavnom igra mečeve sa velikim brojem golova, što je uostalom i te kako karakteristično za celu norvešku ligu.
U prošlom kolu "ElitSerije" Molde je slavio na gostovanju kod Jerva, u jednom susretu na kom smo videli čak šest golova, a taj meč je završen rezultatom 2:4.
Što se tiče Lige konferencija, u prvom kolu trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, Molde je sa Gentom odigrao nerešeno, i to bez golova.

Naš predlog

Oba tima su u prvom kolu odigrala mečeve bez golova, ali smo mišljenja da nas oni ovog puta očekuju i to u velikom broju, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.