Četvrtak, 15/09 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
15/09Istanbul Bašakšehir vs FiorentinaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
14/09/2022 20:05
Jedan od najzanimljivijih mečeva drugog kola Lige konferencija se igra u Istanbulu, gde će fudbaleri Bašakšehira dočekati Fiorentinu. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Bašakšehir

Fudbaleri Bašakšehira su pružali sjajne partije prošle sezone što je između ostalog ovom timu i donelo plasman u evropska takmičenja, konkretno u Ligu konferencije, što sasvim sigurno i jeste takmičenje po meri ovog tima.
U prvom kolu grupne faze Bašakšehir je odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Hartsa, a taj duel je završen rezultatom 0:4.
Inače, u poslednjem kolu turske Superlige ovaj tim je slavio na gostovanju kod Bešiktaša, rezultatom 0:1.

Fiorentina

Mora se priznati da smo od Fiorentine očekivali dosta više na startu sezone, s obzirom da je uprava "ljubičastih" odradila zaista sjajan prelazni rok.
Međutim, kako vreme prolazi, utisak je da će Fiorentina jako teško uspeti i ove sezone da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja, iako je ruku na srce još uvek rano za bilo kakve prognoze.
U prošlom kolu Serije A, "viola" je poražena na gostovanju kod Fiorentine, dok su u prvom kolu trećem po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, izabranici Vinćenca Italijana samo remizirali protiv RFS-a (1:1).

Naš predlog

Bašakšehir igra sjajno u poslednje vreme, dok Fiorentina pokušava da nađe izlaz iz krize, pa je nekako najrealnije da i jedni i drugi postignu makar po jedan gol na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.