Petak, 16/09 - Fudbal, Francuska, National
16/09Orléans vs ŠateruUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
15/09/2022 17:09
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč francuske treće lige, a ovog puta smo se opredelili za duel između Orleana i Šaterua. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Orlean

Fudbaleri Orleana igraju jako dobro na startu sezone, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Versaj.
Inače, poznato je da ta druga pozicija donosi direktan plasman u Ligu 2, što između ostalog i jeste primarni cilj Orleana kada je ova sezona u pitanju.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod neugodnog Šolea, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Šateru

Što se tiče Šateru, i ovaj tim će sasvim sigurno ove sezone učini sve da se ponovo nađe u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala, ali je evidentno da će to biti jako težak zadatak.
Trenutno se ova ekipa nalazi na deveto mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova, što je ruku na srce za samo bod manje u odnosu na drugoplasirani Orlean, kod koga i gostuju ovog puta.
Inače, u prošlom kolu je Šateru odigrao jedan ne baš dobar meč pošto je ovaj tim doživeo poraz na svom terenu od Burga, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Sigurno je da će i jedna i druga ekipa učiniti sve da na ovom duelu dođe do trijumfa, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.