Petak, 16/09 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
16/09Legia Warszawa vs Miedź Legnica1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/09/2022 17:17
Od petka su na programu mečevi desetog kola poljske Ekstraklase, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Legije i Legnice. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Legija

Fudbaleri Legije su prošle sezone igrali jako loše, pa je ova ekipa posle dosta vremena ostala bez plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Sigurno je da će ovog puta ovaj tim učiniti sve da se iskupi svojim najvernijim navijačima, a nakon devet odigranih kola tim iz Varšave se nalazi na deobi prvog mesta na tabeli sa sedamnaest osvojenih bodova, koliko između ostalog imaju i Plok i Pogon.
U prošlom kolu je najtrofejniji poljski klub doživeo težak poraz na gostovanju kod Rakova, a taj duel je završen rezultatom 4:0.

Legnica

Sigurno je da će primarni cilj Legnice biti opstanak u društvu najboljih, ali sva je prilika da će to biti jedan pakleno težak zadatak, i zaista ne treba nikoga da iznenadi ukoliko ovaj tim na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang poljskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Legnica nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa svega pet osvojenih bodova, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na svom terenu protiv Korone, u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će gosti bodove morati da potraže na nekom drugom mestu, pošto je na ovom duelu Legija apsolutni favorit zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.