Petak, 16/09 - Fudbal, Italija, Serija A
16/09Breša vs BeneventoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/09/2022 17:24
Italijanska Serija B se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Breše i Beneventa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Breša

Fudbaleri Breše igraju sjajno na startu ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije B, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa za koju je nekada sa dosta uspeha nastupao Roberto Bađo trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli, uz isti broj bodova kao i prvoplasirana Ređina.
Do sada je Breša odigrala pet mečeva, i uspela je ova ekipa da ostvari čak četiri trijumfa, uz samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš slavio na gostovanju kod Modene, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Benevento

Popularne "Veštice" imaju za glavni cilj povratak u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, što neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutno se Benevento nalazi na sredini tabele, iako je generalno o tabeli još rano govoriti pošto je do sada odigrano samo pet kola.
Desetoplasirani tim na tabeli je u prošlom kolu imao jako težak posao pošto je na svom terenu ugostio dojučerašnjeg prvoligaša Kaljari, a u tom meču je trijumfovala ekipa sa Sardinije pošto je na kraju bilo 0:2.

Naš predlog

Breša je sasvim sigurno blagi favorit, ali je za očekivati da i Benevento ima šta da kaže.
Utisak je da je najrealnije da na ovom susretu i jedna i druga ekipa postignu makar po jedan gol zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.