Petak, 16/09 - Fudbal, Španija, La Liga
16/09Real Valladolid vs Cádiz1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/09/2022 18:12
Premijerni duel šestog kola španske La Lige nam donosi meč između Valjadolida i Kadiza. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Valjadolid

Fudbaleri Valjadolida igraju promenljivo na startu šampionata, iako se mora priznati da ova ekipa nije imala nimalo dobar raspored.
Bilo kako bilo, u ovom trenutku se klub koji je u vlasništvu legendarnog Ronalda nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Hetafe koji zauzima jednu poziciju ispod, koja nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Do sada je Valjadolid ostvario samo jedan trijumf, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Đirone, kada je bilo 2:1.

Kadiz

Kada se sve sabere i oduzme sigurno da su fudbaleri Kadiza do sada najmanje pokazali od svih ekipa, a to će nam najbolje pokazati i podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli, bez osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Kadiz doživeo peti uzastopni poraz i to na svom terenu od Barselone, a taj meč je završen rezultatom 0:4.
Međutim, podatak koji bi dobrano mogao da zabrine sve navijače ovog tima je da "fenjeraš" u dosadašnjem toku La Lige nije uspeo da postigne niti jedan gol.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Valjadolid bez većih problema slaviti na svom terenu protiv indisponiranog Kadiza, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.