Subota, 17/09 - Fudbal, Italija, Serija A
17/09Specija vs Sampdorija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/09/2022 16:15
U subotu su na programu tri meča italijanske Serije A, a jedan od njih se igra u Liguriji gde će fudbaleri Specije ugostiti Sampdoriju. Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Specija

Nema nikakve sumnje da će i ovog puta primarni cilj tima iz Ligurije biti opstanak u eliti.
Inače, Specija je u proteklih nekoliko sezona uglavnom bez većih problema opstajala u društvu najboljih, i to najviše zbog sjajnih partija na domaćem terenu.
Trenutno se ovaj tim nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, a u prošlom kolu je tim iz Ligurije očekivano poražen na gostovanju kod Napolija, kada je bilo 1:0.

Sampdorija

Utisak je da je uprava Sampdorije izuzetno nezbiljno shvatila letnji prelazni rok, u kome praktično da nije bilo nekih značajnijih pojačanja, osim dolaska Filipa Đuričića, i kako stvari stoje deluje da to polako ali sigurno dolazi na naplatu.
U prošlom kolu su Đenovljani poraženi na svom terenu od Milana iako su većim delom susreta imali igrača više, ali je na kraju Žiru presudio ovoj ekipi sa bele tačke (1:2).
Trenutno se Sampa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda.

Naš predlog

Kao što smo napomenuli, Specija po tradiciji igra dosta dobro na svom terenu a mišljenja smo da će to ovog puta i pokazati protiv indisponirane Sampdorije, zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.