Subota, 17/09 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
17/09Boavista vs Sporting CP1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
16/09/2022 19:16
Portugalska Primeira se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boaviste i Sportinga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Boavista

Boavista je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toga portugalske Primeire, što će nam najbolje potvrditi i trenutno peto mesto na tabeli na kom se ova ekipa nalazi.
Inače, ta pozicija na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, a oni nešto stariji poznavaoci fudbalskih prilika u Portugalu se sećaju da je ova ekipa svojevremeno igrala i Ligu šampiona.
U prošlom kolu su crno-beli slavili na gostovanju kod Aruke, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Sporting

Što se tiče Sportinga, ekipa iz Lisabona prikazuje dva lica ove sezone.
Ono pozitivno se odnosi na Ligu šampiona gde je ova ekipa ostvarila dva trijumfa bez primljenog gola i to protiv nimalo naivnih ekipa.
Prvo je savladan Ajntraht na gostovanju, a onda u prošlom kolu favorizovana ekipa Totenhema, rezultatom 2:0.
Ipak, trenutno se popularni Lavovi nalaze tek na sedmom mestu na tabeli i utisak je da tim iz Lisabona može i mora bolje, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Portimonensea rezultatom 4:0.

Naš predlog

Iako Boavista igra sjajno, mišljenja smo da će fudbaleri Sportinga sjajne partije iz Lige šampiona preneti i na Primeiru, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.