Subota, 17/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
17/09Vulverhempton vs Mančester Siti1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
16/09/2022 19:33
U subotu nas očekuju nekoliko veoma zanimljivih susreta iz najkvalitetnijeg ranga engleskog fudbala, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vulvsa i Mančester Sitija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 13 časova i 30 minuta.
Vulverhempton

Vulvs ne pruža dobre partije na startu šampionata, ali ono što treba istaći je da je ova ekipa u prošlom kolu ostvarila svoju prvu pobedu u prvenstvu i to na domaćem terenu protiv Sautemptona, a taj duel je završen rezultatom 1:0, pa bi sve to mogao da bude nagoveštaj nekih boljih partija izabranika trenera Laža.
Do sada je Vulverhempton odigrao šest mečeva u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala i ostvario taj jedan pomenuti trijumf, ali i čak tri remija i dva poraza.

Mančester Siti

Mančester Siti će učiniti sve da dođe do treće uzastopne titule šampiona Engleske, što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
Primarni cilj će ipak biti osvajanje Lige šampiona, gde "građani" u prva dva kola imaju isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu su izabranici Pepa Gvardiole na svom terenu pobedili Dortmund, rezultatom 2:1.
Što se tiče Premijer lige, u ovom trenutku se Mančester Siti nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Arsenal.

Naš predlog

Iako Vulverhempton važi za ekipu koja ume dosta dobro da odigra na svom terenu, mišljenja smo ipak da će susret sa aktuelnim šampionom Engleske biti preveliki zalogaj za Vulvse, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.