Nedelja, 18/09 - Fudbal, Italija, Serija A
18/09Monza vs Juventus1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
17/09/2022 13:23
U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih susreta, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Monce i Juventusa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Monca

Prošle sezone je Monca igrala sjajan fudbal što je rezultiralo plasmanom u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Nažalost, i pored silnih ulaganja Silvija Berluskonija, treba istaći da je Monca tim koji je posle šest kola italijanskog šampionata ubedljivo najmanje pokazao.
Sigurno da je najbolji pokazatelj za to i tabela, a ona nam pokazuje da se Monca nalazi na poslednjem mestu na tabeli, sa samo jednim osvojenim bodom.
U prošlom kolu je novajlija u ligi remizirao na gostovanju kod Lećea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Juventus

Što se tiče Juventusa, sigurno je da je “Stara dama” najveće razočarenje dosadašnjeg toka prvenstva, a u ovom trenutku se Dušan Vlahović i drugari nalaze na osmom mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Juve samo remizirao na svom terenu protiv Salernitane, da bi ova ekipa i u Ligi šampiona nekoliko dana kasnije doživela poraz, i to na svom terenu od Benfike.
Iako je bilo priča o tome da se Masimilijanu Alegriju sprema otkaz, italijanski stručnjak je dobio poverenje uprave kluba, što možda neće biti slučaj ukoliko ne dođe do bodova na ovom gostovanju.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi bilo previše kada Juventus ne bi slavio ni na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.