Nedelja, 18/09 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
18/09Hofenhajm vs FrajburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
17/09/2022 22:12
Poslednji meč sedmog kola najkvalitetnijeg ranga nemačkog fudbala nam donosi duel između Hofenhajma i Frajburga. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Hofenhajm

Fudbaleri Hofenhajma će za primarni cilj ove sezone imati plasman u neko od evropskih takmičenja, i ako se po jutru dan poznaje utisak je da bi ovo mogla da bude jedna poprilično lepa sezona za sve navijače ovog kluba.
Naime, u ovom trenutku se Kramarić i drugari nalaze na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Dortmund, što znači da Hof ukoliko pobedi može da se izjednači sa vodećim timom na tabeli.
U prošlom kolu je Hofenhajm slavio na svom terenu protiv Majnca, a taj duel je završen rezultatom 4:1.

Frajburg

Frajburg je prošle sezone igrao fenomenalno, i ostaje svakako žal što je ovoj ekipi izmakao plasman u Ligu šampiona i to bukvalno u poslednjem kolu.
Ne treba naravno zaboraviti ni da je Frajburg igrao i u finalu Kupa, gde je poražen od Lajpciga.
U ovogodišnjem izdanju Bundeslige ova simpatična ekipa zauzima treće mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasriani Dortmund.
U prošlom kolu je Frajburg pred svojim navijačima remizirao protiv Menhengladbaha a taj susret je završen bez golova.

Naš predlog

Utisak je da će i jedna i druga ekipa dati sve od sebe da dođe do trijumfa na ovom duelu, a sva je prilika da će nam to doneti veliki broj golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.