Nedelja, 18/09 - Fudbal, Španija, La Liga
18/09Real Sosijedad vs EspanjolDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
17/09/2022 23:20
Jedan od poslednjih mečeva tekućeg kola španske La Lige se igra na \"Anoeti\" gde će fudbaleri Real Sosijedada ugostiti Espanjol. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Real Sosijedad

Iza Sosijedada je jedna poprilično dobra sezona, pošto je ekipa sa "Anoete" uspela da dođe do plasmanas u Ligu Evrope.
U prvom kolu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja ovaj tim je slavio kod Mančester Junajteda na gostovanju, dok je nakon toga ova ekipa slavila pred svojim navijačima protiv Omonije.
U La Ligi Sosijedad ima nešto većih problema, pošto su u prošlom kolu David Silva i drugari poraženi na gostovanju kod Hetaefa, kome je to inače bila i prva pobeda u sezoni.

Espanjol

Što se tiče Espanjola, katalonska ekipa takođe ima dosta problema na startu sezone, a u prošlom kolu je ovaj tim poražen na domaćem terenu od Sevilje, kada je bilo 2:3.
Pre toga su ipak Katalonci ostvarili svoju prvu pobedu u šampionatu i to na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Bilbaa, pošto je taj meč u Baskiji završen rezultatom 0:1.
Kada su u pitanju partije na gostujućim terenima, do sada su Katalonci ostvarili jedan trijumf i jedan remi.

Naš predlog

Sosijedad igra sjajno u Ligi Evrope, ali nešto slabije u nacionalnom šampionatu, dok Espanjol igra odlično u gostima ove sezone, pa je utisak da nam sve to nekako obećava golove na obe strane na "Anoeti" zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusBet pripremila sjajnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.