Ponedeljak, 19/09 - Fudbal, Srbija, Superliga
19/09Kolubara vs Novi PazarDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
18/09/2022 08:49
U ponedeljak su na programu poslednja dva susreta 12. kola srpskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kolubare i Novog Pazara. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Kolubara

Generalni utisak o dosadašnjim partijama Kolubare je i više nego dobar, pošto se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje donosi plasman u plej-of, što bi svakako bio veliki uspeh za ovu ekipu.
Na poslednjih pet mečeva je ova ekipa ostvarila dva trijumfa i tri poraza, a u prošlom kolu je Kolubara ovaj tim poražen na gostovanju kod TSC-a, kada je bilo 3:1.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je osmoplasirani tim na tabeli ostvario tri trijumfa, dva remija i jedan poraz.

Novi Pazar

Ekipa Novog Pazara je bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja srpskog šampionata, a to nam najbolje pokazuje i trenutna tabela, pošto se izabranici trenera Gaćinovića nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Crvenu Zvezdu, od koje su između ostalog i poraženi u prošlom kolu kada je bilo 2:1.
Na poslednjih pet susreta je četvrtoplasirani tim na tabeli ostvario čak četiri trijumfa, uz taj pomenuti poraz, a što se tiče partija na strani, najprijatnije iznenađenje šampionata je ostvarilo četiri trijumfa i dva poraza.

Naš predlog

Oba tima će bez ikakve sumnje ići na trijumf na ovom u najavi veoma zanimljivom duelu, što nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet prirpemila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.