Utorak, 20/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
20/09Atletiko GO vs InternacionalDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
18/09/2022 10:12
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali duel između Atletiko Gojasa i Internasionala. Susret između ova dva tima zakazan je za sat vremena iza ponoći.
Atletiko Gojas

Kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo fudbalere Atletika naredne sezone gledati u Seriju B.
Naime, tim iz Gojasa se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 22 osvojena boda, što je u ovom trenutku za šest bodova manje u odnosu na ekipe koje se nalaze u bezbednoj zoni.
Na poslednjih pet susreta ovaj tim je bez trijumfa, a u tom periodu je Atletiko doživeo tri poraza i dva remija.
U prošlom kolu je ekipa iz Gojasa poražena na gostovanju kod Koritibe, kada je bilo 2:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Atletiko ostvario četiri trijumfa, tri remija i šest poraza.

Internasional

Što se tiče Internasionala, utisak je da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, s obzirom da se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.
Na poslednjih pet mečeva drugoplasirani tim na tabeli je ostvario čak četiri trijumfa i samo jedan remi, a u prošlom kolu je Internasional slavio na svom terenu protiv Kujabe, kada je bilo 1:0.
Što se tiče partija na gostovanjima, do sada je ovaj tim odigrao trinaest mečeva na strani i ostvario četiri trijumfa, šest remija i tri poraza.

Naš predlog

Iako Internasional blista u poslednje vreme, mišljenja smo da je ovo možda i poslednja prilika da se domaćin aktivno uključi u borbu za opstanak, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.