Utorak, 20/09 - Fudbal, Japan, J.League 2
20/09Roasso Kumamoto vs Grulla Morioka1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/09/2022 14:50
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč japanske druge lige, a ovog puta je reč o duelu između Kumamota i Morioke. Susret između ova dva tima je zakazan za 12 časova.
Kumamoto

Fudbaleri Kumamota igraju solidno ove sezone a trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Sendai.
Ova ekipa igra zaista sjajno u poslednje vreme, pa tako Kumamoto na četiri poslednja susreta ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila čak tri trijumfa uz jedan remi.
U prošlom kolu je Kumamoto remizirao na svom terenu protiv Mačide, a taj duel je završen bez golova.

Morioka

Što se tiče Morioke, ova ekipa se nakon 36 odigranih mečeva nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i ne treba nikog da iznenadi ako ovaj tim naredne sezone gledamo u trećoj ligi.
Naime, u ovom trenutku Morioka ima tri boda manjka od dvadesetoplasiranog Kusatsua, koji se nalazi na prvom bezbednom mestu na tabeli koje i naredne sezone donosi opstanak u ligi.
Inače, u prošlom kolu je Morioka poražena na svom terenu od Čibe, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Domaćin pruža sjajne partije u poslednje vreme i mišljenja smo da će ova ekipa sa tim nastaviti i u ovom kolu zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.