Sreda, 21/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
21/09Guarani RS vs Novorizontino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/09/2022 15:58
Posle duže vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan meč brazilske Serije B, a sve to zbog nešto slabije ponude u narednih nekoliko dana. Ovog puta je reč u duelu između Gvaranija i Novorizontina koji je zakazan za 02:30h.
Gvarani

Fudbaleri Gvaranija se nalaze u velikim problemima, i kako sada stvari stoje utisak je da ovu ekipu očekuje borba za opstanak do poslednjeg kola prvenstva.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i CSA, koja zauzima poziciju koja nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je Gvarani odigrao jedan sjajan meč i slavio na gostovanju kod Operarija, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Novorizontino

Što se tiče Novorizontina, ova ekipa je prošle sezone uspela da dođe do plasmana u drugi po kvalitetu rang brazilskog fudbala, i sigurno je da će učiniti sve da tu i ostane.
Trenutno se Novorizontino nalazi na trinaestom mestu na tabeli, uz četiri boda viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli.
U prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na svom terenu protiv trećeplasiranog Gremija, u kom je ova ekipa slavila sa 2:0.

Naš predlog

Domaćinu su preko potrebni bodovi kada je ovaj susret u pitanju i mišljenja smo da će Gvarani do njih i stići zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.