Utorak, 20/09 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
20/09Lincoln City vs Donkaster RoversDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
19/09/2022 15:15
U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan meč engleskog Kupa između Linkolna i Donkastera. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Linkoln

Fudbaleri Linkolna pružaju sjajne partije u poslednje vreme, trenutno se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli treće lige.
Na poslednja dva susreta ova ekipa je ostvarila dva veoma važna trijumfa, kojima se ponovo uključila u trku za plasman u doigravanje, što i jeste primarni cilj.
Prvo je na svom terenu bez većih problema savladan Derbi Kaunti, da bi u prošlom kolu Linkoln odigrao jedan fenomenalan meč na gostovanju kod Bristola u kom su slavili rezultatom 3:6.

Donkaster

Fudbaleri Donkastera ove sezone igraju u četvrtoj ligi, i kada se sve sabere i oduzme sigurno je da smo od nekadašnjeg drugoligaša dosta više očekivali.
Naime, u ovom trenutku se Donkaster nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze na poziciji koja vodi u doigravanje.
U poslednje vreme ova ekipa igra jako loše pa je tako Donkaester na tri poslednja susreta doživeo isto toliko poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu na svom terenu protiv Svindona, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Iako je po našem mišljenju Linkoln veliki favorit na ovom susretu, smatramo da će nam pre svega ovaj duel doneti dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.