Utorak, 20/09 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
20/09Fénix vs Defensor Sporting1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/09/2022 16:25
Urugvajski šampionat se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Feniksa i Defensora. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Feniks

Fudbaleri Feniksa imaju dosta problema ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na devetom mestu uz deset osvojenih bodova.
Nažalost, u poslednje vreme devetoplasirani tim na tabeli igra jako loše, pa je tako ova ekipa na pet odigranih susreta ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je Feniks posle duže vremena odigrao jedan dobar meč i slavio na gostovanju kod Cerita kada je bilo 0:2.

Defensor

Što se Defensora tiče utisak je da svi navijači ovog kluba imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je ova sezona u pitanju.
Naime, u ovom trenutku se njihova omiljena ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani River Plejt.
Na poslednjih pet mečeva je četvrtoplasirani tim na tabeli ostvario tri trijumfa i dva poraza, a u prošlom kolu su fudbaleri Defensora poraženi na svom terenu od Sero Larga kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Feniks ima dosta problema u psolednje vreme, dok Defensor igra perfektno na strani pošto je ova ekipa na četiri odigrana susreta van svog terena ostvarila isto toliko trijumfa, pa vam zbog svega toga preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.