Sreda, 21/09 - Fudbal, Japan, J.League 2
21/09Mito Hollyhock vs Tokyo Verdy1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/09/2022 21:28
U nedostatku bolje ponude za vas smo ovog puta analizirali jedan meč japanske druge lige, i to susret između Mita i Tokio Verdija. Duel između ova dva tima je zakazan za 12 časova.
Mito

Fudbaleri Mita igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju japanske druge lige, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli.
Sve to nam skoro pa garantuje da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u drugoj ligi, a deluje da to i jeste bio primarni cilj Mita.
U prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod Albireks Nigate, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Tokio Verdi

Što se Tokija tiče, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na Mito, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Na poslednjih pet susreta tim iz prestonice Japana je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa doživela tri poraza i dva remija.
Inače, u prošlom kolu je Tokio Verdi odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Mačide, koji je završen bez pobednika, pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Mito iskoristiti to što Tokio Verdi važi za jednu od najslabijih gostujućih ekipa u ligi, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.