Utorak, 27/09 - Fudbal, Argentina, Primera
27/09Aldosivi vs CA Central Córdoba1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/09/2022 13:15
Argentinska Superliga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Aldosivija i Sentral Kordobe. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22h.
Aldosivi

Nažalost, mora se priznati da smo od fubalera Aldosivija dosta više očekivali kada je ova sezona u pitanju, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje preti im selidba u niži rang.
Do sada je Aldosivi sakupio samo trinaest bodova, a na pet poslednjih mečeva je ova ekipa doživela četiri poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je "fenjeraš" doživeo poraz na gostovanju kod Arsenal Sarandija, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Sentral Kordoba

Primarni cilj popularne "železnice" će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje deluje da će Sentral Kordoba bez većih problema do toga i doći.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na 22. mestu na tabeli, a u prošlom kolu je tim iz Kordobe odigrao jedan sjajan meč i na svom terenu savladao Himnaziju koja je pre tog kola bila na prvom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva "železnica" ima dva trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Naš predlog

Domaćinu su bodovi preko potrebni na ovom susretu i mišljenja smo da će do njih i doći pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.