Ponedeljak, 26/09 - Fudbal, Španija, Segunda
26/09Cartagena FC vs Deportivo Alaves1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
25/09/2022 13:21
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan meč iz španske Segunde. U pitanju je meč između Kartahene i Alavesa koji je zakazan za 21h.
Kartahena

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Kartahene igrati ovoliko dobro u ovogodišnjem izdanju španske Segunde, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Alaves, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Levantea, kada je bilo 0:1.
Na poslednjh pet mečeva Kartahena je ostvarila četiri trijumfa uz jedan poraz.

Alaves

Nažalost, posle nekoliko veoma uspešnih sezona u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, tim iz Baskije je prošle sezone napustio društvo najboljih.
Svakako da će primarni cilj biti ekspresni povratak u elitu, a trenutno je situacija takva da se Alaves nalazi na prvom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi naravno direktan plasman u La Ligu.
U prošlom kolu su Baskijci odigrali jedan dosta dobar meč na svom terenu protiv Ueske, koji je na kraju završen pobedom domaćeg tima od 2:1.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju sjajno u poslednje vreme, a prednost ovog puta ipak dajemo gostima iz Baskije, koji su na papiru daleko bolji rival od Kartahene, koja ruku na srce igra sjajno na startu Segunde.
Hrabro vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.