Četvrtak, 29/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
29/09Atletiko Mineiro vs PalmeirasDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
27/09/2022 01:27
Brazilska Serija A se polako ali sigurno privodi kraju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Mineira i Palmeirasa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:45h.
Atletiko Mineiro

Fudbaleri Atletiko Mineira ni blizu ne igraju onako dobro kao što je to slučaj bio prošle sezone kada je ova ekipa mimo svih očekivanja došla do titule šampiona Brazila.
Naime, u ovom trenutku se Hulk i drugari nalaze na sedmom mestu na tabeli koje nažalost ne donosi plasman u Kopa Libertadores, a upravo to i jeste primarni cilj ovog tima kada je ovaj šampionat u pitanju.
U prošlom kolu je još uvek aktuelni šampion Brazila poražen na gostovanju kod Avaija, kada je bilo 1:0.

Palmeiras

Poznato je da je Palmeiras dvostruki uzastopni osvajač Kopa Libertadoresa, a kako sada stvari stoje sve je izvesnije da će popularni Zeleni ove sezone doći i do titule šampiona Brazila.
Naime, u ovom trenutku se Palmeiras nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Internasional.
Kada uzmemo u obzir da je do kraja ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A ostalo samo još jedanaest kola, sva je prilika da će Palmeiras postati novi šampion.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim slavio na svom terenu protiv Santosa, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

I pored toga što su domaćini bodovi preko potrebni na ovom susretu, treba napomenuti da će Atletiko Mineiro na ovom duelu nastupiti bez svog najboljeg fudbalera Hulka, pa vam zato hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusBet pripremila odličnu kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.