Četvrtak, 29/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
29/09Internacional vs Bragantino1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/09/2022 01:33
Još jedanaest kola je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Internasionala i Bragantina. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:45h.
Internasional

Fudbaleri Internasionala igraju fantastično ove sezone a svakako da je najbolji pokazatelj za to i sjajno drugo mesto na tabeli, ruku na srce uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras, koji u ovom kolu putuje na veoma teško gostovanje kod aktuelnog šampiona Atletiko Mineira.
Inače, u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Atletiko Goianensea i slavio rezultatom 1:2.
Na poslednjih pet susreta Internasional ima skor od četiri trijumfa uz jedan remi.

Bragantino

Kako sada stvari stoje utisak je da će fudbaleri Bragantina do poslednjeg kola voditi borbu za plasman u Kopa Sudamerikanu, pošto se trenutno ovaj tim nalazi na trinaestom mestu na tabeli koje je prvo mesto ispod crte koje na kraju šampionata ne donosi plasman u drugo po kvalitetu južnoameričko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu je trinaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala jedan slab meč pred svojim navijačima u kom je ova ekipa samo remizirala protiv Gojasa, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je zanimljivo bio treći vezani remi za ovu ekipu.

Naš predlog

Utisak je da je domaćin apsolutni favorit na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.