Četvrtak, 29/09 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
29/09Patronato vs River Plata1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
27/09/2022 01:41
U noći između srede i četvrtka nas očekuju prvi mečevi četvrtfinala argentinskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Patronata i River Plejta. Meč između ova dva tima je zakazan za ponoć.
Patronato

Svakako da je veliki uspeh za Patronato to što je ova ekipa uspela da dogura do četvrtfinala argentinskog Kupa, ali veliko je pitanje da li će ovaj klub moći više pošto za protivnika ima aktuelnog šampiona Argentine, ekipu River Plejta.
Inače, kada je u pitanju "Liga Profesional" u ovom trenutku se Patronato nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu najkvalitetnijeg ranga argentinskog fudbala ova ekipa je poražena na gostovanju kod Defense i Hustisije kada je bilo 2:1, što je bio treći vezani meč na kom dvanaestoplasriani tim na tabeli nije ostvario trijumf.

River Plejt

Taman kada smo pomislili da je River Plejt nakon neugodnog poraza u "Superklasiku" od Boke Juniors počeo da se budi, usledio je novi neplaniran poraz i to u prošlom kolu na "Monumentalu" od Taljeresa, kada je bilo 0:1.
Trenutno se aktuelni šampion Argentine nalazi tek na sedmom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na Tukuman, koji se u ovom trenutku nalazi na senzacionalnom prvom mestu, što niko nije mogao da pretpostavi pre početka šampionata.
Ipak, pre toga je River Plejt odigrao jedan dobar meč na teškom gostovanju kod San Lorenca i slaviosa 0:1.

Naš predlog

Svakako da će River Plejt učiniti sve da se svojim navijačima iskupi za poraz u prošlom kolu, a deluje da je prava prilika za to gostovanje kod Patronata, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.