Petak, 30/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
30/09Hal Siti vs LutonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
29/09/2022 14:06
Prva utakmica 12. kola engleskog Čempionšipa igra se u Halu. Gosti \'\'Tgrova\'\' biće fudbaleri Luton Tauna. Utakmica je na programu u petak u 21 čas.
Hal Siti

Za \'\'Tigrove\'\' je pauza stigla u pravi čas. Ovaj tim je bio u očajnoj formi, vezao je četiri uzastopna poraza, a za tih 360 minuta dali su samo jedan gol. Da sve bude gore mrežu rivala nisu zatresli na tri prethodne utakmice, a gubili su od Šefild junajteda i Stouka na svom terenu, te od Svonsija na strani. Gol razlika na ta tri meča je 0:8. Zahvaljujući solidnom startu sezone Hal nije u zoni ispadanja, pred ovo kolo nalaze se na 20 mestu i imaju 11 bodova iz deset odigranih utakmica. Videćemo mogu li ovaj katastrofalni niz da prekinu protiv Lutona, ali je veoma važno da posle dvonedeljne pauze počnu da liče na tim kakav su bili u prvih nekoliko kola.

Luton

Tim iz londonskog predgrađa nalazi se u sredini tabele, bolje su plasirani od Hala, ali imaju samo dva boda više na kontu. \'\'Šeširdžije\'\' su poslednje tri utakmice odigrale na svom terenu, u njima su ostavrili pobedu, poraz i remi, a ovo im je prvo gostovanje još od 30. avgusta i gostovanja u glavnom gradu Velsa Kardifu. Zanimljivo je da im gostovanja u Velsu izuzetno prijaju s obzirom da su i prethodno gostovanje odigrali u ovom delu Velike Britanje, u Svonsiju, i takođe pobedili. To su im jedine pobede u ovoj sezoni na strani, a gostovali su četiri puta. Protiv Hala mogli bi da računaju na uspeh, ali isključivo ako ponovo izdanja sa gostovanja u Kardifu i Svonsiju.

Predlog

Luton je dobio tri prethodna duela protiv Hala, a \'\'Tigrovi\'\' su poslednji put pobedili Luton na svom stadionu još 2004. godine kada su ove dve ekipe igrale u Ligi 1. Možda su gosti i sada blagi favoriti pred ovaj premijerni okršaj 12. kola Čempionšipa, ali je nama sigurnije da odigramo na mali brj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusCasino iznosi 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.