Subota, 01/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
01/10Ajntraht Frankfurt vs Union BerlinUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
29/09/2022 14:31
Izuzetno zanimljiv meč očekuje se u Frankfurtu na Majni, Ajntrahtu u goste dolazi trenutni lider Bundelsige Union Berlin. Utakmica se igra u subotu u 15.30.
Ajntraht

\'\'Orlovi\'\' su zabeležili dve velike gosujuće pobede za samo sedam dana, ali je onda usledila pauza zbog Lige nacija. Prvo su slavili u Marseju protiv Olimpika u Ligi šampiona i tako ostvarili svoju prvu pobedu u istoriji u tom takmičenju. Sledilo je gostovanje u Štutgartu i trijumf sa 3:1, kojim su nadomestili poraz na svom terenu od Volfsburga kolo raniije. Ajntraht je trenutno na 7. mestu u Bundesligi, na njihovim utakmicama pada dosta golova, skoro četiri na svakom meču, a skoro podjednako ih daju i primaju. Dosta promena bilo je u sastavu koji uspešno vodi Oliver Glasner tokom leta, ali je veliko pitanje da li Ajntraht ima dovoljan kvalitet da uporedo igra na više frontova. Liga šampiona je veliki izazov, ali sigurno da neće zapostaviti ni igranje u Bundesligi.

Union Berlin

Verovatno su svi iznenađeni izgledom tabele Bundeslige nakon sedam odigranih kola. Na vrhu nije Bajern, desetostruki uzastopni šampion, već Union Berlin, tim koji tek četvrtu godinu igra u elitnom rangu. Nije Union iznenađenje za one pasionirane pratioce dešavanja u Bundesligi. U ovom klubu se radi studiozno, prve sezone su lako obezbedili opasnaka, u drugoj su izborili plasman u Ligu konferencija, a u trećoj u Ligu Evrope. Za očekivati je da se ove sezone izbore i za Ligu šampiona, a kako su krenuli možda budu konkurentni i za osvajanje \'\'Salatare\'\'. Iz sedam utakmica Union Berlin je sakupio 17 bodova, jedini su tim bez poraza i imaju pet pobeda i samo dva remija. Mnogo slabije igraju u Ligi Evrope, izgubili su na dve prve utakmice, oba puta minimalnim rezultatom, prvo od Sent Žila, a onda i na gostovanju u portugalskoj Bragi.

Predlog

Oba tima uskoro ponovo izlaze i na evropsku scenu. Ajntraht će igrati protiv Totenhema na svojoj Komercbank areni u trećem kolu Lige šampiona, dok će Union otputovati u Švedsku gde ga čeka šampion te zemlje Malme. Union je u odličnoj formi, ali je u Frankfurtu gubio dve prethodne godine. Iznenadila nas je dobra kvota za golove, pa vam predlažemo igru 3+ za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.