Subota, 01/10 - Fudbal, Španija, La Liga
01/10Mallorca vs Barselona1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
30/09/2022 13:16
U subotu je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Majorke i Barselone. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Majorka

Fudbaleri Majorke igraju solidno na startu šampionata, u kom će sasvim sigurno primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji.
U prošlom kolu je Majorka ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Almerije, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa ostvarila jedan trijumf, jedan remi i jedan poraz.

Barselona

Da nije bilo onog remija u prvom kolu protiv Valjekana, slobodno bi mogli govoriti o za sada savršenoj sezoni Barselone.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Ćavija nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid koji ima maksimalan učinak.
U prošlom kolu je tim sa "Nou Kampa" bez većih problema slavio na svom terenu protiv Elčea, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Kada su u pitanju mečevi na strani, Barsa je do sada maksimalna, pošto je na tri meča van svog terena ostvarila isto toliko trijumfa.

Naš predlog

Iako Majorka ume da bude dosta neugodan domaćin, mišljenja smo da će Barselona nastaviti sa sjajnim partijama na strani zbog čega vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.