Ponedeljak, 03/10 - Fudbal, Italija, Serija A
03/10Verona vs UdinezeDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
02/10/2022 08:08
Poslednji meč osmog kola italijanske Serije A se igra u gradu ljubavi gde će fudbaleri Verone ugostiti Udineze. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Verona

Fudbaleri Verone ni blizu ne igraju tako dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone, a utisak je da ova ekipa još uvek nije uspela da se oporavi od odlaska trenera Igora Tudora, i to neposredno pred početak šampionata.
U ovom trenutku se Ivan Ilić i drugari nalaze na sedamnaestom mestu na tabeli koje je inače i poslednje koje donosi opstanak u Seriji A.
U prošlom kolu je sedamnaestoplasirana ekipa na tabeli poražena na gostovanju kod Fiorentine, kada je bilo 2:0.

Udineze

Fudbaleri Udinezea igraju fantastično na startu šampionata i sigurno je da je ova ekipa najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Serije A.
Naime, popularne "zebre" se u ovom trenutku mimo svih očekivanja nalaze na fenomenalnom trećem mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirane ekipe Napolija i Atalante.
U prošlom kolu je Udineze odigrao još jedan sjajan meč i na svom terenu potpuno zasluženo savladao favorizovani Inter, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Veroni baš ne ide ove sezone, dok Udine igra fantastično u poslednje vreme i mišljenja smo da ekipa iz Udina neće doživeti poraz ni na ovom susretu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.