Utorak, 04/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
04/10Reding vs Norič Siti1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
03/10/2022 10:08
Derbi susret vanrednog kola Čempionšipa igra se u Redingu gde gostuje ekipa Noriča. Meč je na programu u utorak u 21 čas.
Reding

Ako je neko prijatno iznenadio posle prve četvrtine takmičenja u engleskom Čempionšipu, to je ekipa Redinga. \'\'Kraljevići\'\' su iz 11 utakmica osvojili 21 bod i nalaze se na trećem mestu. ada se setimo da su se prošle sezone borili za opstanak, čak su imali i jednu bodovnu kaznu, ova sezona izgleda sasvim dobro. Reding ima sedam pobeda i 4 poraza, pa je dobar skor i zbog činjenice da nemaju nijedan remi do sada. U subotu su bili dosta ubedljivi na svom terenu protiv Hadersfilda koga su savladali sa 3:1. Još jedan razlog dobrog uinka su i rezultati na domaćem terenu gde su na šest utakmica pobedili pet puta, a samo je Sanderlend odneo plen iz Redinga.

Norič

\'\'Kanarinci\'\' su ispali iz elite, još jednom su se zadržali samo jednu sezonu među prvoligašima, ali ih to ne sprečava da pokušaju da opet uđu u Premijer ligu. Posle nešto sporijeg starta, i dosta \'\'šarenih\'\' rezultata, Norič je počeo da igra sve sigurnije i u poslednjih osam utakmica imaju sedam pobeda i jedan remi. Sa toliko osvojenih bodova nije ni čudo da su već na drugom mestu i samo je Šefild junajted ispred njih. \'\'Oštrice\'\' su sakupile 24 boda, samo jedan manje ima Norič, i čini nam se da neće proći mnogo vremana dok se \'\'Kanarinci\'\' ne presele na čelo tabele. Možda to bude već posle ovog vanrednog kola, ali je za to neophodan trijumf u Redingu.

Predlog

Posle prva tri kola Norič je imao samo jedan osvojen bod i svi su pomislili da im je dosadilo seljakanje iz prve u drugu ligu i obrnuto. Međutim, bilo je to samo zagrevanje, pa je Norič krenuo u seriju pobeda i osvojio 22 boda iz osam kola. Favoriti su i u Redingu, pa očekujemo njihovu novu pobedu. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.