Četvrtak, 06/10 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
06/10Bazel vs Slovan Bratislava1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
03/10/2022 17:25
Posle dve pobede u prva dva kola Lige konferencija Bazel je veliki favorit i u meču sa Slovanom. Utakmica na Sent Jakobu igra se u četvrtak u 21 čas.
Bazel

Posle lošeg početka sezone izgleda da je Bazel uspeo da stabilizuje formu, samo je pitanje može li da nadoknadi razliku koju je stvorio Jang Bojs. U nedelju su momci sa Sent Jakoba pobedili Sent Galen na svom terenu, dosta teško s obzirom da su imali značajnu brojčanu prednost na terenu. Na kraju je bilo 3:2, a najvažnije je da je upisana nova pobeda, druga zaredom u Super ligi i peta računajući sva takmičenja. U Ligi konferencija su pobedili Pjunik na svom terenu i Đalgiris u Litvaniji i trebalo bi da se desi čudo pa da ne budu među dve prvoplasirane ekipe u ovoj grupi i da ne nastave takmičenje u Evropi i na proleće. Mogu da budu potpuno zadovljni načinom na kojih ih je pogledala sreća na žrebu iako su, kao nosioci, u grupi sa šampionima tri zemlje.

Slovan

Prvak Slovačke pokušao je da se probije u neko jače takmičenje, ali je prvo ispao od Ferencvaroša u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa Olimpijakosa za Ligu Evrope, da bi na jedvite jade, boljim izvođenjem penala, u plej-ofu pobedio mostarski Zrinjski i stigao u grupnu fazu Lige konferencija. Prethodnih sezona Slovan je bio dominantan u Slovačkoj, ove sezone su ponovo lideri, ali nisu toliko ubedljivi u mečevima sa ostalim timovima iz prvenstva. U grupi su za sada osvojili samo jedan bod, bilo je to u prvom kolu kada su odigrali bez golova sa Žalgirisom u Bratislavi, dok su u drugom kolu izgubili sa 2:0 u Jermeniji od Pjunika.

Predlog

Bazel je kvalitetniji tim i to se vidi po rezultatima iz prva dva kola. Litvanci su uzeli bod u Slovačkoj, a Bazel je slavio u Litvaniji, slično je bilo i sa Pjunikom koji je pobedio Slovake, a izgubio u Švajcarskoj. Zato smatramo da jedinica ne bi smela da izostane i da će Bazel pobediti. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.