Utorak, 04/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
04/10Olimpik Marselj vs Sporting CPDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
03/10/2022 18:10
Od utorka su na programu mečevi trećeg kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Marsejai Sportinga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Marsej

Fudbaleri Marseja su prošle sezone u poslednjim sekundama poslednjeg kola došli do direktnog plasmana, a svakako da će to biti primarni cilj i ovog puta.
U ovom trenutku se tim sa Velodroma nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ.
Što se tiče Lige šampiona, do sada su izabranici Igora Tudora odigrali dva meča i doživeli isto toliko poraza, pa će im ovaj susret sa Sportingom iz Lisabona predstavljati duel biti ili ne biti, i nema sumnje da Marsej očekuje izuzetno težak zadatak.

Sporting

Dosta više smo očekivali od Sportinga iz Lisabona u ovogodišnjem izdanju portugalske Primeire.
Naime, trenutno se tim koji je pre dve godine došao do titule šampiona Portugala, nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku.
U prošlom kolu prvenstva je četa Rubena Amorima bez većih problema slavila na domaćem terenu protiv Žil Visentea, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Što se tiče Lige šampiona, stvari idu po planu s obzirom da se tim iz Lisabona nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim brojem bodova.

Naš predlog

Očekuje nas sasvim sigurno jedan vrlo zanimljiv susret u kom domaćin mora da ide na pobedu, a pošto je gost do sada najviše pokazao od svih ekipa u ovoj grupi, savetujemo vam da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.